2023-12-25

Hocalarımızın Sürdürebilirlik ile İlgili Kitabı Çıkmıştır

Üniversitemiz Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Betül BALKAN AKAN'ın "Sürdürülebilirlik Yönetim ve Organizasyon Alanına Nasıl Bir Yön Verdi?" başlıklı kitap bölümü ile katkı sağlayarak ortak editörlük yaptığı ve Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Meryem İnci GÜLEN'in "Döngüsel Ekonominin Yönetim ve Organizasyon Alanına Yansımaları" başlıklı kitap bölümü ile katkı sağladığı, Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları [Yönetim ve Organizasyon] kitabı Nobel Akademik Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır.

Kitap, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma amaçlarından biri olan "Nitelikli Eğitim" amacına katkıda bulunmaktadır. Merhum akademisyenler ile öğrenciler başta olmak üzere 6 Şubat 2023 tarihli  Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın aziz hatırasına ithaf edilen kitabın tüm geliri depremzede öğrencilere bağışlanacaktır.

Hocalarımızı tebrik eder,  çalışmalarında başarılar dileriz.