2023-09-22

Hayrabolu Meslek Yüksekokulunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Danışmanlık Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Akademik Danışmanlık Yönergesi Uyarınca, akademik danışmanlık hizmetlerinin yürütülebilmesi için ilgili yönergede belirtilen süreçlerin işletilmesi konuları hakkında 22.09.2023 Cuma Günü saat 10:30'da Meslek Yüksekokulumuz İdaresi ve akademik danışmanlık görevi bulunan Hocalarımız tarafından “Akademik Danışmanlar Kurulu” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda kayıt yenileme işlemleri, öğrencilerin yarıyıl içi çalışmalarının başarı notuna katkı oranları, akademik danışmanlık görüşme saatleri, staj süreci, öğrencilerin barınma ihtiyaçları,  programlar bazında yapılacak oryantasyon toplantıları vb. konularda görüşler değerlendirildi.

Toplantı Hayrabolu MYO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR'ın, Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına emeklerinden dolayı teşekkürlerini sunması ve sağlıklı, başarılı bir akademik yıl olması dilekleriyle sona erdi.