Hayrabolu Meslek Yüksekokulu
2022-11-12

Dış Paydaş Ziyareti



Meslek Yüksekokulumuz Bilgi Yönetimi Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Kenan Baysal, Hayrabolu Organize Sanayinde faaliyet gösteren, İdeal Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. Şirket Müdürü Mehmet Sinan SAĞIROĞLU ile 12.11.2022 Cumartesi günü saat 12:00 ile 14:00 saatleri arasında dış paydaş görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşme çerçevesinde işletmenin genel faaliyet alanı hakkında bilgi alınırken, Meslek Yüksekokulumuz ve Bilgi Yönetimi Programı hakkında bilgi verildi.

Mezun olan öğrencilerden genel anlamda bekledikleri beceri ve kabiliyetler şirket müdürü tarafından dile getirildi. Hangi alanda olursa olsun, ön lisans programından mezun bir öğrencinin bilgiye ulaşabilme ve iletişim kurabilme kabiliyetine sahip olması gerektiği, takım çalışmasına uyumlu ve disiplin sahibi olmasının önemi şirket müdürü M. Sinan SAĞIROĞLU tarafından vurgulandı.

Ayrıca şirket müdürü M. Sinan SAĞIROĞLU ders içerik ve müfredatında ağ ve sunucu teknolojileri ile bilgi güvenliği konularına önem verilmesi tavsiyelerinde bulundu.