2021-07-07

2020 – 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ STAJI BAŞVURU SONUÇLARI

Üniversitemiz Senatosunun 19/02/2021 tarih 02 sayılı oturum 5 no’lu kararının 10. Maddesine göre, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajları ödev teslimi şeklinde yapılacaktır.

YAZ STAJI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ VE ÖDEV KONULARI İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ TARİHLER                    :

Staj Başvurusu kabul edilen öğrencilerin web sayfamızdan ilan edilmesi

05 Temmuz 2021 – 09 Temmuz 2021

Staj yerine geçecek ödevlerin öğrenci tarafından teslim edilmesi/UZEM sistemine yüklenmesi için son Tarih

20 Ağustos 2021

*Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM sistemine yüklenecek veya staj danışmanına e-posta ile gönderilecektir.

*Staj evrakını oluşturacak evraklar; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır

Stajdan Sorumlu Öğretim Elemanları

Öğr. Gör. Dr. Füsun HASTÜRK ŞAHİN (fhasturk@nku.edu.tr)– Tarım Makineleri Programı Staj Sorumlusu

Öğr.Gör. Umut BATIGÜCÜ (ubatigucu@nku.edu.tr)– Makine Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Yunus İÇÖZ (yunusicoz@nku.edu.tr)– Otomotiv Teknolojisi Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Dr. Funda ER ÜLKER (ferulker@nku.edu.tr) – Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Dr. Betül BALKAN AKAN (bbalkan@nku.edu.tr) – Bankacılık ve Sigortacılık- 1  Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. A. Savaş DEMİRCAN (asdemircan@nku.edu.tr) – Bankacılık ve Sigortacılık- 2  Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Kenan BAYSAL (kbaysal@nku.edu.tr) – Bilgi Yönetimi Programı Staj Sorumlusu

YAZ STAJINA İLİŞKİN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

05-09 Temmuz 2021 Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrencilerin web sayfamızda liste ilanı.

Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: Meslek Yüksekokullarının internet sayfasında ilan edilmesi.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ

20 Ağustos 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir. Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek veya ilgili Program Danışmanının (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir.

STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER

Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

Dokümanlar

Staj Ödevi Başvuru Formu