Hayrabolu Meslek Yüksekokulu
2015-06-24

2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni



Yüksekokulumuz bahçesinde düzenlenen 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2015 Pazar günü, coşkulu bir törenle kutlandı. 

Mezuniyet Törenine, Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcısı Necdet HACET, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Çorlu MYO Müdürü Doç. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Çerkezköy MYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Levend COŞKUNTUNA, Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları, Mezun Öğrencilerimiz ile aileleri katıldı.

Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Birincisi Kadir DEMİRAL, yaptığı konuşmada “Ülkemizin aydınlık geleceği için, insanlık için çabalayacağız, sorumluluk alacağız. Ülkemizin geleceğine biz de katkıda bulunacağız. İçimizden birimizin başarılı olması hepimizi onurlandıracaktır” diyerek mezun olmanın sevincini paylaştı.

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mustafa MİRİK törenin açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında; öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen öğretim elemanlarına, fedakâr ailelere ve öğrencilere ayrı ayrı hitap ederek, teşekkür etti. Doç. Dr. Mustafa MİRİK, “Bugün Hayrabolu Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitiminizin son gününe geldiniz. Hayatınızın geri kalanı için burada geçen yıllarınız geleceğe hazırlanma zamanıydı. Başlangıçta çok uzun geçeceğini sandığınız eğitiminiz biliyorum ki çok hızlı bir sürede sona erdi. Umarım burada geçen günlerinizi iyi değerlendirmişsinizdir, geleceğe iyi hazırlanmışsınızdır. Çünkü bugün sizler için bir son olduğu kadar bir başlangıçtır da.”diyerek, yeni mezunları sevgiyle uğurladığını söyledi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal ise törende gerçekleştirdiği konuşmasında mezun öğrencilere hitap ederek, “Siz değerli öğrencilerimiz burada aldığınız eğitim ile birlikte yeni bir yaşama başlayacaksınız. Hiçbir zaman mevcut olan bilginizle hayatınızı sürdürmeyin, dünya gelişmekte, yeni bilgiler, yöntemleri yakından takip ederek kendinizi sürekli yenilemelisiniz. Yolunuz daima açık olsun." dedi.

 

Açılış konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilerin diplomaları takdim edildi.  Dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli ödüllerin verilmesinden sonra mezun olan öğrenciler dışarıda keplerini havaya atarak mezun olmanın sevincini aileleri, arkadaşları ve hocalarıyla paylaştılar.