2024-05-16

Siber Farkındalık Ve Güvenli İnternet Semineri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü "Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü" tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Siber Farkındalık ve Güvenli İnternet” konulu bilgilendirme semineri verilmiştir.

15/05/2024 tarihinde saat 11.00'da Hayrabolu Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen ve sinevizyon gösterimlerinin de gerçekleştiği programa öğrencilerimiz ile birlikte akademik ve idari personelimiz katılım göstermiştir.

Öğrencilerin konu ile ilgili merak ettikleri soruların yanıtlandığı seminer Müdür Yardımcımızlarımız Doç. Dr. Betül BALKAN AKAN ve Öğr. Gör. Meryem İnci GÜLEN'in Emniyet Mensuplarına Teşekkür Belgesi takdimiyle sona erdi.

Tüm Emniyet Teşkilatına katkılarından ve faaliyetlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.