2024-01-02

Trakya Kariyer Fuarına Katıldık

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle “Yetenek Her Yerde” sloganıyla 27-28 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen Trakya Kariyer Fuarı, Trakya Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, gerçekleşti.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında organize edilen fuar, 298 kurum ve kuruluş ile 30 binin üzerinde öğrenciyi buluşturdu.
Trakya Üniversitesi Balkan Konferans Salonunda gerçekleşen fuara katılan öğrencilerimiz, katılımcı kurum ve kuruluşlar ile istihdam olanakları hakkında görüşme fırsatı bulurken, gerçekleştirilen panel ve atölye çalışmaları ile iş fırsatları hakkında bilgi sahibi olmuşlardır.