2024-06-12

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu MYO Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu Meslek Yüksek Okulu 2023-24 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Tekirdağ NKÜ Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Hayrabolu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Betül BALKAN AKAN ve Öğr. Gör. Meryem İnci GÜLEN, MYO akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN ve Hayrabolu MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aytaç MORALAR birer konuşma gerçekleştirdi.

Ardından MYO Birincisi Bankacılık ve Sigortacılık Programı Öğrencisi Alev KISA, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.

Programın devamında MYO 1.’si Alev KISA, 2.’si Selma TETİK ve 3.’sü Şevval YAŞAR ile bölümlerden dereceye giren öğrencilere takdimde bulunuldu.

Sonrasında MYO akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.

Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.