2024-05-15

Ticimax Kampüs Yıl Dönümü Etkinliği

E-ticaret alanında öncü firmalardan biri olan ve çeşitli eğitimlerle sektöre katkı sağlayan Ticimax'in eğitim alanındaki girişimi olan Ticimax Kampüs, kuruluş yıldönümünü 14 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul Ataşehir'deki Ticimax Kampüs binasında gerçekleşen etkinlik ile kutladı. Etkinlik sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi.

Okulumuzun dış paydaşı olan Ticimax Kampüs, e-ticaret ekosistemine sağladığı değerden dolayı okulumuza teşekkür etti ve okulumuz adına etkinliğe katılan Öğr. Gör. Dr. Kenan Baysal'a plaket takdim edildi.

Etkinlik sırasında, sektörde faaliyet gösteren diğer katılımcılarla bir araya gelinerek e-ticaretin güncel konuları ve gelecek trendleri üzerine önemli görüşmeler yapıldı. Bu görüşmeler, eğitim alanındaki yeniliklerin ve ihtiyaçların belirlenmesi adına önemli bir fırsat sağladı.