2023-03-28

Zorunlu Yaz Stajı Başvuruları

03.04.2023

28.05.2023

Kurumlardan staj onay gelmesi ve öğrenci işlerine teslim edilmesi  için son gün

02.06.2023

Staj Başlama Tarihi (30 gün yapacaklar için)

10.07.2023

Staj Bitiş Tarihi (30 gün yapacaklar için)

18.08.2023

Staj Defteri Teslim Tarihi için Son Gün

(30 gün yapacaklar için)

01.09.2023

Notların Öğrenci İşlerine Teslimi

11.09.2023

Staj Başvurusunda İstenen Belgeler

-Staj yapacağına dair talep dilekçesi (Öğrenci İşleri Biriminden alınacak.)

-Kimlik Fotokopisi

-Müstehaklık (Provizyon) Belgesi (E-Devletten alınacak. 22 Mayıs-02 Haziran 2022 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Birimine teslim edilecek.

-Diğer evraklar başvuru esnasında verilecek.

- Öğrencilerin Öğrenci İşleri Birimine istenen belgelerle başvuru yapmaları gerekmektedir.

- Öğrenciler Yaz Stajı defterini meslek yüksekokulu kantininden temin edilebilir veya web sayfamızdan yaz stajı defterini tedarik edebilir ve dosya haline getirecektir. (kaç iş günü yapılacaksa o kadar çalışma günlüğü sayfası çoğaltabilir.)

Yaz Stajı Defteri indirmek için tıklayınız

-Staj Defteri içinde yer alan ve İş yeri tarafından doldurulacak formlar olup,( mühür, kaşe ve imza mutlaka olacak) danışmana hocalarına zarf içerisinde GİZLİ ibareli (iş yeri tarafından yapılacak) olarak teslim edilecektir.

-Öğrenciler, yaz stajının bittiği gün staj defterinin her sayfasını işyeri yetkilisine kaşe mühür vb. imzalatacaklar. (İmzasız staj dosyası değerlendirmeye alınmayacaktır.) ve stajları biter bitmez staj defterlerini okula  kargo yolu ile gönderecekler ya da şahsen danışman hocalarına teslim edecekler.

-Öğrenciler, stajları devam ederken herhangi bir sebepten dolayı rapor alırlarsa , iş kazası geçirirlerse veya stajlarını kesmek zorunda kalırlarsa mutlaka öğrenci işlerine, staj danışmanlarına ve işyerlerine bildirmeleri gerekmektedir.

-Meslek Yüksekokulumuzun belirlediği staj tarihlerinde sigorta primleri ödendiği için başka tarihlerde staj yapılamamaktadır.

(30 gün staj yapacak öğrenciler; 01.09.2023 tarihine kadar staj defteri Meslek Yüksekokulumuza ulaşmak zorundadır. Bu tarihten sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaşmayan staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır. )

NOT: Yaz Stajını yapmak isteyen öğrenciler Yaz Okuluna katılamayacaktır. (Yaz Stajını yaparken Yaz Okuluna katılan öğrencilerin stajları iptal edilecektir.

Her türlü sorularınız için Öğrenci İşleri Birimi ile irtibata geçiniz.

ZORUNLU YAZ STAJI DANIŞMAN ÖĞRETİM ELEMANI

PROGRAM