Hayrabolu Meslek Yüksekokulu
2023-04-03

2022-2023 Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim Duyurusu



Sevgili Öğrencilerimiz;
Üniversitemiz Senatosu kararlarınca Meslek Yüksekokulumuz 03.04.2023 tarihi itibarıyla hibrit (ONLİNE VE YÜZYÜZE) eğitime başlayacaktır. Yüzyüze eğitim görmek isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan dilekçeyi doldurup, ıslak imzalayıp tarama veya fotoğraf şeklinde hayrabolumyo@nku.edu.tr mail adresine 7 Nisan 2023 tarihine kadar göndermeleri beklenmektedir.
Oluşacak talep sayısına göre hibrit sınıf oluşturularak talep eden öğrencilerimize derslerine devam koşulu aranmaksızın katılabilecekler ve yüz yüze ve online (Hibrit) eğitim alabileceklerdir.
Yüzyüze eğitim talep etmeyen öğrencilerimiz Uzaktan eğitim Sisteminden (ALMS) derslerine devam koşulu aranmaksızın devam edebileceklerdir.
 
2022-2023 Bahar Dönemi boyunca Ara Sınavlar online olarak ALMS sisteminden yapılacaktır. Yarıyıl sonu,Bütünleme ve Tek Ders  gibi sınavların 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Akademik Takvimde belirtilen tarihlerde olmak şartıyla nasıl yapılacağına ilişkin kararlar daha sonra ilan edilecektir. 
 
Yüzyüze eğitim talep eden öğrencilerimiz barınma ilgili önlemlerini mutlaka almaları mağduriyet yaşamamaları için önemlidir.
2022-2023 Bahar yarıyılında öğrencilerimize derslerinde ve sınavlarında başarılar dileriz.
 
Üniversitemiz Senato Kararı için tıklayınız
 

Yüzyüze eğitim talep dilekçesi için tıklayınız.

Hayrabolu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü