2010-12-16

Öğrencilerimiz KOSGEB'e proje sundu

Üniversitemiz bünyesinde tanıtımı yapılan KOSGEB Genç Girişimcilik Kursu’na katılmışlardır. KOSGEB’in vermiş olduğu bu eğitim programında bir girişimcinin bakış açısının nasıl olması gerektiği, kişisel özellikleri, yapılacak girişim konusuyla ilgili fikir edinme yöntemleri, rekabetle mücadele, araştırma ve bir iş yerinin en iyi şekilde nasıl yönetilmesi gerektiğine dair verilen eğitimler doğrultusunda iş planlarını hazırlayarak KOSGEB Tekirdağ İşletme Geliştirme Merkez Müdürlüğü’ne teslim etmişlerdir.Öğrencilerimizden Fazilet Koç projesini kesme çiçek yetiştiriciliği üzerine, Gülşah Didem Utsak ise Pepino Fide ve meyve yetiştiriciği konusunda iş planı hazırlamışlardır.
Öğrencilerimizin projelerini destekliyor, kararlı ve istikrarlı çalışmalarında başarılar diliyoruz.