2019-12-12

Yüksekokulumuzda AİDS ve Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuzda 12.12.2019 Perşembe günü saat 10.00' da ''AİDS ve Akılcı İlaç Kullanımı'' konulu eğitim düzenlenmiştir. Hayrabolu İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr. Maidenur YÜKSEL,  Dr. Ayşegül ÇOLAK, Hemşire İlkay KÖYLÜ ve Ebe Fatma KESKİN tarafından gerçekleşen söyleşide Sunumu gerçekleştiren Dr. Ayşegül ÇOLAK,  Akılcı ilaç kullanımı, olası sorunlar ve çözüm yolları, teşhis öncesi alınması gereken önlemler, teşhis sonrası müdahaleler, aids hastalığına yakalanma ve mücadele biçimlerinin önemi konularını ele almıştır. Oturum soru cevap kısmı ile tamamlanmıştır.

Hayrabolu Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşiye okulumuz öğrencileri ile akademik ve idari personeli dinleyici olarak katılmıştır. Eğitimin düzenlenmesine katkıda bulunan Hayrabolu Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ederiz.