Hayrabolu Meslek Yüksekokulu
2022-03-30

YAZ STAJI BAŞVURULARI VE TAKVİMİ



T.C.

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

HAYRABOLU MESLEK YÜKSEKOKULU

Aktivite

Başlama Tarihi

Bitiş Tarihi

Zorunlu Yaz Stajı Başvuruları

04.04.2022

29.05.2022

Kurumlardan staj onay gelmesi ve öğrenci işlerine teslim edilmesi  için son gün

17.06.2022

Staj Başlama Tarihi 

18.07.2022

Staj Bitiş Tarihi (30 İş Günü)

26.08.2022

Staj Defteri Teslim Tarihi için Son Gün

19.09.2022

 

STAJINI KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPACAK OLANLARIN DİKKATİNE!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan "Staj Seferberliği Programı" kapsamında, Üniversitemizden https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden staj başvurusunda bulunacak olan öğrenciler için son başvuru tarihi : 31 Mart 2022 .

Kariyer kapısı üzerinden staj başvurusu yapan öğrencilerin isimlerini mutlaka Staj sorumlusu hocalarına bildirmesi gerekmektedir.

 Öğrenciler E-devlet üzerinden Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) ekranından (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama) müstehaklık belgesi alıp staj sorumlusu hocasına teslim edecektir. Evrakı eksik olan öğrencinin başvurusu alınmayacaktır.

Öğrencilerin ilgili işverenden "Staj Kabul Belgesi" alması ve bu belgeyi staj sorumlusu hocasına teslim etmesi gerekmektedir.

 STAJINI KARİYER KAPISI ÜZERİNDEN YAPMAYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN;

-Öğrenciler 04 Nisan 2022-29 Mayıs 2022  tarihleri arasında ilk başvuruyu öğrenci işleri birimine dilekçe ile yapması gerekmektedir.

-Öğrenciler başvuruya gelirken E-devlet üzerinden Müstehaklık Sorgulama (Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) ekranından (https://www.turkiye.gov.tr/spas-mustahaklik-sorgulama) müstehaklık belgesi alıp staj sorumlusu hocalarına  teslim edecektir. Evrakı eksik olan öğrencinin başvurusu alınmayacaktır.

- Öğrenciler Yaz Stajı Defterini öğrenci işlerinden temin edecektir.

-Öğrenciler yaz stajının bittiği gün staj defterinin her sayfasını işyeri yetkilisine kaşe mühür vb. imzalatacaklar. (İmzasız kaşesiz veya mühürsüz staj dosyası değerlendirmeye alınmayacaktır.)Ve stajları biter bitmez staj defterlerini şahsen staj danışmanı hocalarına teslim edeceklerdir.

-Staj yapan öğrenciler; 19.09.2022 tarihine kadar staj defteri staj sorumlusu hocalarına ulaştırmak zorundadır. Bu tarihten sonra Meslek Yüksekokulumuza ulaşan staj defterleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

NOT: Yaz Stajını yapmak isteyen öğrenciler Yaz Okuluna katılamayacaktır. (Yaz Stajını yaparken Yaz Okuluna katılan öğrencilerin stajları iptal edilecektir.)

 Yaz Stajı Defterinizi buradan indirip ilgili sayfaları günük tutulan formları (Örnek Staj Günlüğü sayfası Staj yapılan gün sayısı kadar yazdırılmalı) defter haline getirebilir veya Meslek Yüksekokulumuz öğrenci kantininden yaz stajı defterini hazır basılı halde tedarik edebilirsiniz

 

 

Hayrabolu Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Öğretim Yılı

Yaz Stajı Sorumlu Öğretim Elemanları

 

Öğr. Gör. Dr. Füsun HASTÜRK ŞAHİN – Tarım Makineleri Programı Staj Sorumlusu

Öğr.Gör. Umut BATIGÜCÜ – Makine Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Ahmet DURAK – Otomotiv Teknolojisi Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Beyhan TUNCER – Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Dr. Betül BALKAN AKAN – Bankacılık ve Sigortacılık- Programı Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. M. İnci GÜLEN – Bankacılık ve Sigortacılık- Staj Sorumlusu

Öğr. Gör. Kenan BAYSAL – Bilgi Yönetimi Programı Staj Sorumlusu