Hayrabolu Meslek Yüksekokulu
2019-05-08

2019 Yılı Mezuniyet Töreni



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Okul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Aytaç MORALAR, ve diğer Meslek Yüksekokulu Müdürleri, idareciler, akademisyenler ve mezunlarımızın aileleri katıldı.

 

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle tören başladı.  Meslek Yüksekokullarının geçişi, protokolü ve ailelerini selamlayarak gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN günün önemine belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Mezuniyet konuşmasını Meslek Yüksekokulumuz Okul Birincisi Taha KILIÇ gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren okul birincisi Bilgi Yönetimi Programından  Taha KILIÇ, okul ikincisi Bankacılık ve Sigortacılık Programından Selin Yağmur KERVANCI ve okul üçüncüsü Bilgi Yönetimi Programından Yaren DALCI’ya, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Aytaç MORALAR tarafından mezuniyet belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Ardından mezun öğrencilerimiz keplerini havaya fırlatarak, mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Bizler de tüm mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.